Placke kantpersen
 /  Placke kantpersen

Placke kantpersen

Placke kantpersen

Duitse degelijkheid met een geraffineerde bouw, 
compleet en verbetert vanuit de betere basis

Het familiebedrijf Placke Werkzeug-Blechbearbeitungsmaschinen GmbH te Melle (Duitsland) bouwt vanaf 1985 zeer hoogwaardige moderne kantpersen in eigen fabriek. De ruime ervaring van de heer Placke senior met de vroegere kantbanken bouw, een gepatenteerd dubbel laserbeveiligingssysteem en een gepatenteerd bombeersysteem liggen ten grondslag aan het grote succes van deze fabrikant. Zeer zware bouw van hoge kwaliteit, continu ontwikkeling en complete automatisering maakt Placke klantgericht en extra sterk in de markt. Hierdoor groeit het bedrijf gestaag wat met de nieuwbouw – uitbreiding van de fabriek in 2017 wordt bevestigd. Placke kenmerkt zich door niet seriematig, na opdracht, standaard een compleet en hoogwaardig product te bouwen. Daardoor zijn ze flexibel in ontwikkeling en bouw van hun machines met automatisering en diensten. Placke machines zijn een begrip in de wereld van de plaatbewerking en staan tevens bij veeleisende bedrijven als Airbus, Siemens enzovoorts.

Opties mogelijk zoals: volautomatisch camera-laser-ondersteund hoekcorrectiesysteem, automatische product handling met robot (compleet af fabriek), etc.
Deze fabrikant kan op maat naar wens bouwen en samenbouwen en als geheel compleet af fabriek leveren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


De vol hydraulische kantpersen met start-stop systeem worden in het standaard programma gebouwd als;Éencilinder baby

Perskracht 6,2 ton
Werkbreedte 285 mm
Tussen de staanders 230 mm
Uitlading 70 mm
Besturing: Conventioneel


Eéncilinder EQPB

Perskracht 30/50 ton
Werkbreedte 1020 / 1275 mm
Tussen de staanders 850 mm
Uitlading 255 mm
Besturing: CNC – 2D Delem DA66T / optioneel 3D – DA69T


Tweecilinder HQPB

Perskracht 60 – 1000 ton
Werkbreedte 1550 – 8100 mm
Tussen de staanders 1050 – 7100 mm
Uitlading 255 – 1050 mm
Besturing: CNC – 2D Delem DA66T / optioneel 3D – DA69T

 

Social media

Aanmelden voor nieuwsbrief


door MailChimp!