Silvercut
 /  Silvercut

Silvercut doorslijpmachines

Snel, nauwkeurig, geringe warmte aan snijvlak, braamvrij- arm!

Silvercut –Silbermann GmbH bouwt sinds 1976 doorslijpmachines voor metallographie en industrie. Voor de industrie voor onder andere metaal, hardmetaal, keramisch-, composiet-, kunststof-, carbon-, glasvezel- materiaal en vele andere exotische materialen.
Zij leveren machines voor zowel het droog als het nat scheiden van materiaal. Absoluut marktleider op dit gebied en ongeëvenaard. Zo zijn ze onder andere bekend geworden met het afkorten / opdelen van (hoge druk lineaire) geleidingen, treinrails, kantpersgereedschappen etc. Ze zeggen wel eens, hoe harder het materiaal deze te beter.

De positieve verschillen met andere fabrikanten komen naast de hoge kwaliteit voort uit de opbouw, machineconstructie, materiaalklemming, afscherming van tafel en uiteraard de ruime ervaring.

Het programma omvat veel verschillende soorten doorslijpmachines, waarvan sommigen ook goed met een cirkelzaagblad ingezet kunnen worden. Deze machinebouwer bouwt, net als vele anderen uit ons programma, haar machines vrijwel allemaal na opdracht. De ‘standaard’ machines van Silvercut zijn al heel speciaal. Alle ontwikkeling van machines gebeurd in eigen huis. Zo kunnen ze bijvoorbeeld snel en voordelig een speciale klemming voor uw product ontwikkelen en leveren bij een machine. Deze fabrikant is ook sterk in complete – speciale automatische hogesnelheid productie systemen; inclusief meetsysteem, aan- en afvoersysteem, magazijnsysteem, bundellader, handlingsysteem, markeersysteem, wegeninstallatie, etc.

 

Silvercut VN-300MS

Silvercut VN-300S servo

Silvercut VN-300Z

Silvercut RS350N

Silvercut RSP400 N

Silvercut CN432 A3

Silvercut RS 350 N

Silvercut RST-350S

Social media

Aanmelden voor nieuwsbrief


door MailChimp!