Gruppo Parpas
 /  Gruppo Parpas

Gruppo Parpas

XXL in 1A Kwaliteit


Gruppo Parpas is opgericht in 1951 door twee partners, de heer Parpajola Pietro en Pasquetto Giosué. Het concern bestaat uit twee merken, PARPAS en OMV (Officine Meccaniche Venete).
Gruppo Parpas is gespecialiseeerd in gereedschapmaschines en de productie van Frees-/kottermachines met zowel 3 als 5 assen. Vooral de hoge snelheid en het hoge vermogen dat deze machines hebben, wordt door belangrijke bedrijven wereldwijd gebruikt om verschillende soorten hightech materialen te bewerken.
PARPAS en OMV maken gebruik van de meest geavanceerde ontwerptools, de meest efficiënte productiemethodologie en de beste kwaliteitscontrole.

XXL machines van topkwaliteit

De producten van Parpas zorgen voor topkwaliteit in een industriesector waar de continue evolutie voortdurend vraagt ​​om zeer hoogtechnologische oplossingen. Gruppo Parpas exporteert wereldwijd ongeveer 70% van de productie en wordt erkend als een leider in de hoogwaardige freestechnologie voor industriële sectoren als lucht- en ruimtevaart, auto-industrie, algemene machinale bewerking en energie.

De markten waar de Parpas / OMV-machines worden verkocht, zijn de traditionele regio’s waar geavanceerde technologie een “must” is, zoals EEG-landen en Noord-Amerika, evenals opkomende markten zoals China, India en landen in het Midden-Oosten. Tegenwoordig kan Gruppo Parpas een van de meest complete reeksen frees- / kottermachines aanbieden, zowel in maten als als configuraties; verticale / universele bedmachines, grote brug- en portaalmachines, mobiele kolombewerkingscentra en grote boormachines voor zwaar gebruik. Onze machines draaien in bekende Italiaanse en internationale bedrijven waar we FIAT AUTO, FERRARI, OPEL, GM, VOLVO, ITALDESIGN, MCLAREN als auto-industrie kunnen noemen; BOEING, LOCKHEED MARTIN, SAFRAN, CESSNA, PRATT & WHITNEY, CHENGDU AIRCRAFT, SHENYANG AIRCRAFT, GENERAL ELECTRIC, ANSALDO, NUOVO PIGNONE, in de luchtvaart- en energiesector; WHIRLPOOL, STIHL, SWAROVSKI, THYSSEN, GD, BORMIOLI zijn enkele andere zeer belangrijke bedrijven op andere gebieden. PARPAS een ideale partner om mee samen te werken om te concurreren op een wereldwijde mark

Inzetbaarheid

Deze machines worden ingezet in o.a.:
Landbouw,Automotive, Wegenbouw, Algemene machinebouw, Voederindustrie, Vliegtuigindustrie, Scheepvaartindustrie, Scheepsmotoren, Offshore, Windmolenparken, Bouwmachines, Graafmachines, Industriële toeleveranciers, Petrochemische industrie, Fijnmechanische industrie, en medische industrie.

Website

Bekijk meer bij Gruppo Parpas

 
 

Social media

Aanmelden voor nieuwsbrief


door MailChimp!