Bewerkingscentrum machines
 /  Bewerkingscentrum machines

Bewerkingscentrum zowel nieuw als gebruikt

Wij bieden goede, kwalitatieve bewerkingscentra aan met historie. Vaak bevinden deze machines zich in de fabriek en onder stroom. Op deze manier kunt u zich een goed beeld vormen van de staat van de machine, waar deze wegkomt en een indruk van het bedrijf waar hij gewerkt heeft.

Nieuwe bewerkingscentrum

Bent u op zoek naar nieuwe bewerkingscentrum? Kijk dan eens bij onze nieuw te leveren machines van Gruppo Parpas of Wemas .

Fabrieksvertegenwoordiger Gruppo Parpas en Wemas bewerkingscentrum

Omdat wij fabrieksvertegenwoordiger zijn van diverse merken, hebben wij een gedegen productkennis waarmee wij u gericht kunnen adviseren. Geen driehoeksverhouding maar korte lijnen en een efficiënte werkwijze, doordat u offertes, afspraken en service van de fabrikant krijgt. De machines worden op maat gebouwd, waarbij u geniet van service en garantie van de fabrikant. Zo kunnen wij u zekerheid bieden.

Bewerkingscentra gebruikt

Gebruikte bewerkingscentra die wij o.a. kunnen leveren zijn van de volgende merken: OMV, Parpas, Bridgeport, Alzmetall, Unisign, Matec, en Chiron.

In onderstaand overzicht kunt u onze huidige voorraad gebruikte machines bekijken. Staat de machine van uw wensen er niet tussen? Wij zijn ervan overtuigd u een passende machine te kunnen leveren.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij bieden u graag een passende oplossing.

 

“Kwaliteit is onze prioriteit”

 

 

Social media

Aanmelden voor nieuwsbrief


door MailChimp!