Plaatbewerking machines
 /  Plaatbewerking machines

Plaatbewerking machines

Wanneer u op zoek bent naar een plaatbewerkingsmachine bent u bij van der Sluis werktuigmachines aan het goede adres. Wij leveren zowel conventionele als CNC machines voor de plaatwerkindustrie. Zoals kantpersen ofwel kantbanken, zetbanken, plaatwalsen, plasmasnijmachines, watersnijmachines, lasersnijmachines, hydraulische persen, excenterpersen / mechanische persen, stansautomaten, borstel- en ontbraammachines enzovoorts.

Wij leveren ook:

Kantpersen

Zetbanken


Wanneer u moeite heeft met de keuze tussen een kantpers of een zetbank voor uw buigwerk helpen wij u graag goed verder.

De reden dat een machine verkocht wordt zijn zeer uiteenlopend. De gebruikte machines worden vaak rechtstreeks af standplaats – uit de productie geleverd. Waarbij wij meestal de achtergrond, staat en mogelijkheden kennen. Op deze manier is een gebruikte machine elders goed opnieuw inzetbaar.

Fabrieksvertegenwoordiger

Omdat wij fabrieksvertegenwoordiger zijn van diverse merken, hebben wij een gedegen productkennis waarmee wij u gericht kunnen adviseren. Geen driehoeksverhouding maar korte lijnen en een efficiënte werkwijze, doordat u offertes, afspraken en service van de fabrikant krijgt. De machines worden op maat gebouwd, waarbij u geniet van service en garantie van de fabrikant. Zo kunnen wij u zekerheid bieden.

Bent u op zoek naar een nieuwe plaatbewerking machine? Kijk dan eens bij onze nieuw te leveren machines van Hochstrate, Hans Weber, Waterjet Corp, Zeulenroda.

Gebruikt aanbod

Gebruikte machines die wij o.a. kunnen leveren zijn van de volgende merken: Placke, Hochstrate, Hans Weber, Waterjet Corp, Zeulenroda, Trumpf, LVD, Bystronic, Colly Bombled, Safan Darley en Gefi

In onderstaand overzicht kunt u onze huidige voorraad gebruikte machines bekijken. Staat de machine van uw wensen er niet tussen? Wij zijn ervan overtuigd u een passende machine te kunnen leveren.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij bieden u graag een passende oplossing.

 

“Kwaliteit is onze prioriteit”

 

 

Social media

Aanmelden voor nieuwsbrief


door MailChimp!