CNC Freesmachines
 /  CNC Freesmachines

CNC Freesmachines, Portaalfreesmachines, bedfreesmachines en bewerkingscentra

Zowel nieuw als gebruikt

Wij bieden goede, kwalitatieve freesmachines aan met historie. Vaak bevinden deze machines zich in de fabriek en onder stroom. Op deze manier kunt u zich een goed beeld vormen van de staat van de machine, waar deze wegkomt en een indruk van het bedrijf waar hij gewerkt heeft.

Nieuwe CNC freesmachine

Bent u op zoek naar een nieuwe freesmachine? Kijk dan eens bij onze nieuw te leveren machines van Gruppo Parpas , Stadler Keppler en Wemas.

Wij leveren ook:

Fabrieksvertegenwoordiger CNC freesmachines

Omdat wij fabrieksvertegenwoordiger zijn van diverse merken, hebben wij een gedegen productkennis waarmee wij u gericht kunnen adviseren. Geen driehoeksverhouding maar korte lijnen en een efficiënte werkwijze, doordat u offertes, afspraken en service van de fabrikant krijgt. De machines worden op maat gebouwd, waarbij u geniet van service en garantie van de fabrikant. Zo kunnen wij u zekerheid bieden.

CNC freesmachines gebruikt

Gebruikte machines die wij o.a. kunnen leveren zijn van de volgende merken: OMV, Parpas, Kekeisen, Anayak, MTE, Zayer, Correa, CME, Soraluce en meer.

In onderstaand overzicht kunt u onze huidige voorraad gebruikte machines bekijken. Staat de machine van uw wensen er niet tussen? Wij zijn ervan overtuigd u een passende machine te kunnen leveren.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij bieden u graag een passende oplossing.

 

“Kwaliteit is onze prioriteit”

Op dit moment hebben wij hiervan niet direct een machine beschikbaar, maar wanneer u contact met ons opneemt denken wij graag met u mee over een passende machine.

 

Social media

Aanmelden voor nieuwsbrief


door MailChimp!