Kantbanken
 /  Kantbanken

CNC Kantbanken

Wanneer u op zoek bent naar een kantbank bent u bij van der Sluis werktuigmachines aan het goede adres. Wij leveren zowel conventionele als CNC kantbanken, van klein tot zeer groot in gangbare capaciteiten van 30 ton t/m 1600 ton en breedtes van 1050 t/m 12100 mm. Daarnaast leveren wij ook zetbanken. Wij kunnen u goed helpen bij de keuze tussen een kantpers of een zetbank voor uw buigwerk.

 

Nieuwe kantbank

GWF Mengele kantbankBent u op zoek naar een nieuwe kantbank? Kijk dan eens bij onze nieuw te leveren machines van GWF Mengele: GWF Mengele

Fabrieksvertegenwoordiger GWF Mengele

Omdat wij fabrieksvertegenwoordiger zijn van diverse merken, hebben wij een gedegen productkennis waarmee wij u gericht kunnen adviseren. Geen driehoeksverhouding maar korte lijnen en een efficiënte werkwijze, doordat u offertes, afspraken en service van de fabrikant krijgt. De machines worden op maat gebouwd zonder dat daardoor de prijs hoger wordt, waarbij u geniet van service en garantie van de fabrikant. Hiermee bieden wij u volledige zekerheid waarmee uw productie gewaarborgd blijft.

CNC kantbank gebruikt

Gebruikt aanbod:

Gebruikte CNC kantbanken die wij o.a. kunnen leveren zijn van de volgende merken: Trumpf, Bystronic, Amada, Promecam, Salvagnini, LVD, Safan, Darley, Colly Bombled, Mengele, Cincinnati, etc.

In onderstaand overzicht kunt u onze huidige voorraad gebruikte machines bekijken. Staat de machine van uw wensen er niet tussen? Wij zijn ervan overtuigd u een passende machine te kunnen leveren.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij bieden u graag een passende oplossing.

 

“Kwaliteit is onze prioriteit”

 

Social media

Aanmelden voor nieuwsbrief


door MailChimp!