CNC draaibanken
 /  CNC draaibanken

CNC / Teach in Draaibanken nieuw en gebruikt

Wanneer u op zoek bent naar een CNC draaibank bent u bij van der Sluis werktuigmachines aan het goede adres. Wij leveren zowel conventioneel als Teach-in als CNC draaibanken, van klein tot zeer groot. Daarnaast leveren wij ook draaifreescentrum en verticale draaibanken, ook wel carrousel draaibanken genoemd.

De machines zijn zowel nieuw als gebruikt leverbaar. Nieuwe machines worden rechtstreeks van de fabriek af geleverd, waarbij wij van grote A merken fabrieksvertegenwoordiger zijn. De draaibanken die wij rechtstreeks leveren vanaf de fabriek komen van Seiger.

Nieuwe CNC / teach in draaibank

CNC Draaibank SeigerBent u op zoek naar een nieuwe draaibank? Kijk dan eens bij onze nieuw te leveren machines van Seiger: Seiger Draaibanken.

Fabrieksvertegenwoordiger Seiger draaibanken

Omdat wij fabrieksvertegenwoordiger zijn van diverse merken, hebben wij een gedegen productkennis waarmee wij u gericht kunnen adviseren. Geen driehoeksverhouding maar korte lijnen en een efficiënte werkwijze, doordat u offertes, afspraken en service van de fabrikant krijgt. De machines worden op maat gebouwd, waarbij u geniet van service en garantie van de fabrikant. Zo kunnen wij u zekerheid bieden.

Gebruikt aanbod CNC draaibanken

Gebruikte machines die wij o.a. kunnen leveren zijn van de volgende merken: Niles, ZMM, Mastroy, Colchester, Harrison, Seiger, VDF, Weiler, Kern Emco en Style.

In onderstaand overzicht kunt u onze huidige voorraad gebruikte machines bekijken. Staat de machine van uw wensen er niet tussen? Wij zijn ervan overtuigd u een passende machine te kunnen leveren.

 

“Kwaliteit is onze prioriteit”

 

Social media

Aanmelden voor nieuwsbrief


door MailChimp!