Zetbanken
 /  Zetbanken

Zetbanken

Wanneer u op zoek bent naar een zetbank bent u bij van der Sluis werktuigmachines aan het goede adres. Wij leveren zowel conventioneel als CNC zetbanken, van klein tot zeer groot in plaatdikte van 0,5 – 25 mm staal. Daarnaast leveren wij ook kantpersen. Wij kunnen u goed helpen bij de keuze tussen een zetbank of een kantpers voor uw buigwerk.

De redenen dat een machine verkocht wordt zijn zeer verschillend. De gebruikte machines worden vaak rechtstreeks af standplaats – uit de productie geleverd, waarbij wij meestal de achtergrond, staat en mogelijkheden kennen. Op deze manier is een gebruikte machine weer goed inzetbaar.

De machines zijn zowel nieuw als gebruikt leverbaar. Gebruikte vingerzetbanken of zetbanken met een vast mes zijn handbediend, elektrisch motorisch conventioneel gestuurd of volledig CNC gestuurd. Nieuwe machines worden rechtstreeks van de fabriek af geleverd, waarbij wij van een A merk fabrikant fabrieksvertegenwoordiger zijn. De zetbanken die wij rechtstreeks leveren vanaf de fabriek komen van Dr-Hochstrate.

Nieuwe zetbank

Hochstrate ZetbankenBent u op zoek naar een nieuwe zetbank? Kijk dan eens bij onze nieuw te leveren machines van Hochstrate: Hochstrate Zetbanken.

Fabrieksvertegenwoordiger

Omdat wij fabrieksvertegenwoordiger zijn van diverse merken, hebben wij een gedegen productkennis waarmee wij u gericht kunnen adviseren. Geen driehoeksverhouding maar korte lijnen en een efficiënte werkwijze, doordat u offertes, afspraken en service van de fabrikant krijgt. De machines worden op maat gebouwd zonder dat daardoor de prijs hoger wordt, waarbij u geniet van service en garantie van de fabrikant. Hiermee bieden wij u volledige zekerheid waarmee uw productie gewaarborgd blijft.

Gebruikt aanbod

Gebruikte machines die wij o.a. kunnen leveren zijn van de volgende merken: Ras, Schröder, Fasti, Bombled, Wila, Gosmeta, Bronswerk, Kramer, Hera, Jorg, Cidan, Lotze etc.

In onderstaand overzicht kunt u onze huidige voorraad gebruikte machines bekijken. Staat de machine van uw wensen er niet tussen? Wij zijn ervan overtuigd u een passende machine te kunnen leveren.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij bieden u graag een passende oplossing.

 

“Kwaliteit is onze prioriteit”

 

Social media

Aanmelden voor nieuwsbrief


door MailChimp!