Overige machines
 /  Overige machines

Overige machines

Wij bieden goede, kwalitatieve machines aan met historie. Vaak bevinden deze machines zich in de fabriek en onder stroom. Op deze manier kunt u zich een goed beeld vormen van de staat van de machine, waar deze wegkomt en een indruk van het bedrijf waar hij gewerkt heeft.

Fabrieksvertegenwoordiger

Omdat wij fabrieksvertegenwoordiger zijn van diverse merken, hebben wij een gedegen productkennis waarmee wij u gericht kunnen adviseren. Geen driehoeksverhouding maar korte lijnen en een efficiënte werkwijze, doordat u offertes, afspraken en service van de fabrikant krijgt. De machines worden op maat gebouwd, waarbij u geniet van service en garantie van de fabrikant. Zo kunnen wij u zekerheid bieden.

Gebruikt aanbod

Gebruikte machines die wij o.a. kunnen leveren zijn van de volgende merken: Zaagmachines: Rüsch, Trennjaeger, Kasto, Behringer, Jaespa, Bomar, Forte en Metalin
Kortebanken: Union, Wotan en Sharmann.
Slijpmachines: Geibel en Hotz, Jones & Shipman, Jung, Blohm, Stanko, Kellenberg, Schaudt, Fortuna en Stoeckel

In onderstaand overzicht kunt u onze huidige voorraad gebruikte machines bekijken. Staat de machine van uw wensen er niet tussen? Wij zijn ervan overtuigd u een passende machine te kunnen leveren.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij bieden u graag een passende oplossing.

 

“Kwaliteit is onze prioriteit”

 

Social media

Aanmelden voor nieuwsbrief


door MailChimp!