Kolom boormachines en (snel-)radiaalboormachines
 /  Kolom boormachines en (snel-)radiaalboormachines

Kolomboormachines en (snel-)radiaalboormachines zowel nieuw als gebruikt

Wij bieden goede, kwalitatieve boormachines aan met historie, dit zijn kolomboormachines, radiaalboormachines en snelradiaalboormachines. Vaak bevinden deze boormachines zich in de fabriek en onder stroom of in onze showroom. Op deze manier kunt u zich een goed beeld vormen van de staat van de machine, waar deze wegkomt en een indruk van het bedrijf waar hij gewerkt heeft.

Nieuwe kolomboormachine

Gillardon boormachineBent u op zoek naar een nieuwe boormachine? Kijk dan eens bij onze nieuw te leveren machines van Gillardon: Gillardon boormachines.

Fabrieksvertegenwoordiger van Gillardon boormachines

Omdat wij fabrieksvertegenwoordiger zijn van diverse merken, hebben wij een gedegen productkennis waarmee wij u gericht kunnen adviseren. Geen driehoeksverhouding maar korte lijnen en een efficiënte werkwijze, doordat u offertes, afspraken en service van de fabrikant krijgt. De machines worden op maat gebouwd, waarbij u geniet van service en garantie van de fabrikant. Zo kunnen wij u zekerheid bieden.

Boormachine gebruikt

Gebruikte machines die wij o.a. kunnen leveren zijn van de volgende merken: Stanko en Metalik.

In onderstaand overzicht kunt u onze huidige voorraad gebruikte machines bekijken. Staat de machine van uw wensen er niet tussen? Wij zijn ervan overtuigd u een passende machine te kunnen leveren.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij bieden u graag een passende oplossing.

 

“Kwaliteit is onze prioriteit”

 

Social media

Aanmelden voor nieuwsbrief


door MailChimp!